2/10/2016

Wednesday.

What a day.

It's so grey outside..

I hope this means early spring..

But today I bought these!
I will keep my feet dry! :)
Kokeillaanpas nyt tällaista!

Olen huomattavasti parempi kirjoittamaan suomeksi kuin englanniksi ja ehkäpä olettekin sen jo huomanneet. Englanninkielen taitoni on kyllä unohtunut täysin sitten kouluaikojen, mutta yritän pitää sitä edes hiukan yllä.

Ajattelin kuitenkin että alkaisin kirjoittaa tänne blogin puolelle myös suomeksi, sillä toisinaan runosuoni sykkii ja sitä luovuuden tuskaa lisää se että yritän raapustaa vieraalla kielellä!

Tämä keskiviikko on ollut tosi rankka! Olen viettänyt tuntikausia ulkoilmassa ja oppinut paljon uutta. Olen kastellut jalkani ja todennut entisten noin 10-vuotiaden Hai-kumppareideni olevan jo enemmän mustikkametsäkamaa..

Siispä loiskuttelin kävellä paikalliseen liikkeeseen ja siellä nämä minua odottivat! Erittäin tumman siniset Hai-kumpparit. Kenties nämä ovat ystäväni seuraavat kymmenen vuotta. 

Valitsin tällä kertaa konservatiivisen tummansinisen sillä huomasin, että vaikka kuinka piristyn punaisista kengistä, ne eivät istu jokaiseen asuun huomaamattomasti joten kokeillaan nyt tällaista ratkaisua! Toivottavasti valitsin oikein. :)

Nyt aion pitää varpaani kuivina, ulkona on todella loskaista (ja liukasta) ja toivon pysyväni terveenä.

Koitetaan säilyttää positiivinen asenne kuitenkin tästä kamalasta säästä huolimatta ja toivotaan ehkä salaa että tämän kevättalven loskaisin aika olisi käsillä jo nyt, eikä siis iskisi enää uudestaan!

Peukut ja varpaat siis pystyyn!

Nyt kömmin miehen viereen sohvalle ja siitä nukkumaan. Aivot kaipaa lepoa ja silmät eivät tahdo enää pysyä auki.. 
Hyviä öitä!

♥Laura

6 comments:

 1. They look like they will do the job!

  ReplyDelete
 2. Kivan näköiset varpaiden kuivina pitäjät, mulla on samanlaiset, mutta sellaset kevään vihreät, ollu aivan huiput. Eksyin jotakin kautta tänne sun blogiin ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Mullakin oli ennen kirkkaanpunaiset mutta nyt tuntui siltä että tarvitsen jotain konservatiivisuutta mun elämään. :)

   Delete
  2. Kiitoksia! Mullakin oli ennen kirkkaanpunaiset mutta nyt tuntui siltä että tarvitsen jotain konservatiivisuutta mun elämään. :)

   Delete

Make me happy and leave a comment.